Lieke is vrij van gluten en vrij van zorgen. En volledig biologisch zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen. Dat is dubbel onbezorgd genieten. Deel je vrijheid op www.liekeisvrij.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik hoop dat jullie er net zo van genieten als ik!

Hoi allemaal!

Op het moment zit ik midden in mijn theatertour, waarvan de aftrap eind september in de kleine komedie in Amsterdam was. Dat was heel erg leuk! Net zoals de andere plaatsen waar ik in de afgelopen weken heb opgetreden. Veel publiek, leuke reacties...daar kan ik enorm van genieten!

Tussendoor ben ik ook weer kort in LA geweest om verder te werken aan mijn nieuwe album. Ik ben vooral veel aan het schrijven, maar er zijn ook al enkele opnames gemaakt. Ik schrijf op verschillende manieren; alleen, samen met iemand, onderweg, thuis, over mijzelf, over anderen. Net wat goed voelt. In een periode dat ik veel aan het schrijven ben merk ik dat ik af en toe snel afgeleid ben door emails en huishoudelijke klusjes. Daardoor heb ik soms het idee dat ik maar niet vooruit kom. Maar als ik dan aan de keukentafel terug luister naar demo’s die ik maak, heb ik ineens het gevoel dat het allemaal vorm begint te krijgen. Soms kan ik moeite hebben mijn aandacht erbij te houden. Als het dan even niet lukt dan ga ik afleidingen zoeken, die heb ik dan ook echt even nodig. Het liefst ga ik dan sporten, naar yoga, koken of een drankje doen in de stad.

Voor een effectieve dag begin ik deze het liefst met sporten. Dan komen de ideeën los en denk ik aan wat ik wil en wat ik nog moet doen die dag. Ik merk dat wat ik eet en drink veel invloed heeft op mijn focus en concentratie. Ik ontbijt elke ochtend meteen als ik opsta, ik heb iets nodig om energie van te krijgen. Soms glutenvrije muesli met yoghurt en vruchten, maar ik ben ook gek op een boterham met iets zoets of kaas en een bakje koffie. Ik houd ook van sapjes. Ik heb pas een nieuwe ontdekt in LA: apple/kale juice. Appel en rauwe boerenkool gemixt. Echt super lekker!

Zoals jullie weten is glutenvrij brood bakken niet altijd even makkelijk. Daarom bij deze een fijn bruinbrood recept gemaakt met Lieke is Vrij meergranen broodmix. Ik hoop dat jullie er net zo van genieten als ik!

Liefs, 
Stevie 

Voor Stevie haar tourdata check: www.stevieann.com/tour 

« naar overzicht columns