Lieke is vrij van gluten en vrij van zorgen. En volledig biologisch zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen. Dat is dubbel onbezorgd genieten. Deel je vrijheid op www.liekeisvrij.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Glutenvrij, ik hoor daar vaker over..

Hallo lieve Lieke is Vrij vrienden!
 
Hier een berichtje vanuit LA. Ook hier is de winter voorlopig weer voorbij. Winter in LA bestaat uit ongeveer 3 dagen regen en 4 dagen kou, en dan warmt het weer lekker op. Vlak voordat ik vertrok had ik in Nederland een paar drukke dagen. Ik doe mee aan het  nieuwe TV programma ‘The Hit’, waar ik als artiest samen met een andere artiest (in mijn geval was dat George Baker!) een liedje uit mag kiezen van zes onbekende songwriters. Het is een heel leuk concept en ook best spannend, want het liedje wat ik gekozen heb komt na de uitzending ook echt als single uit!
 
Hier in Amerika ben ik druk met de release van mijn album ‘California Sounds’. In Nederland is deze vorig jaar uitgekomen, maar hier is deze op 4 maart verschenen. Er is dus genoeg werk aan de winkel qua promotie en cd release optredens. Deze maand wordt mijn album onder de Lieke nieuwsbrieflezers verloot. Je kunt hem ook op Spotify beluisteren. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!
 
Natuurlijk ben ik ook nieuwe liedjes aan het schrijven. Er staan al een paar nieuwe nummers in de steigers. Ik heb een schrijversruimte in de showroom van Gibson Guitars, wat een hele fijne rustige en inspirerende plek is met een piano en wat gitaren aan de muur. De helft van de liedjes van mijn laatste album zijn daar geschreven. Om de hoek zit een lunch cafeetje ‘Clementine’ waar ze mega lekkere koffie met Haagse hopjes (jaja!) en broodjes serveren. Ze hebben ook een optie voor glutenvrij brood, waardoor ik eigenlijk bijna alles op de kaart kan eten. Heerlijk!
 
Laatst kwam ik binnen en vroeg ik of de kip salade glutenvrij was. De jongen achter de balie wist niet precies wat gluten waren en zei dat de mensen die daar alles over wisten er niet waren die dag. “Glutenvrij, ik hoor daar vaker over” zei hij, “is dat een soort van nieuwe beweging ofzo?” Ja, zoiets ;) x Stevie Ann


« naar overzicht columns