- Hoi Lieke, wij zitten hier te genieten van jouw suikervlinders! Zalig vinden we ze. Glutenvrij coach
- Love Lieke is vrij...Ga zo door.. S. Velgersdijk
- Ja en ook het rozijnenbrood is heerlijk! Naast de vruchtenkoeken. Lieke je bent een aanwinst! M. Kuiper
- Jullie gevulde koeken zijn heerlijk! C. Groothuis-Jansen
- De crackers van @Liekeisvrij zijn waanzinnig lekker! S. Wink
- Lieke is vrij is top! meerzaden crackers: lekker en handig voor onderweg. M. Cooper
Lieke is vrij is een nieuw merk in het glutenvrije schap. En Lieke is uniek. Uniek omdat het glutenvrij én biologisch is!
Dat betekent zonder gluten, maar ook zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Op deze manier kun je veilig en zonder zorgen genieten van gezonde voeding. Lees hier meer.
Zet een kopje sterke espresso, dit kan uit de espressomachine maar ook met een zakje. Doe bij de afgekoelde espresso een eetlepel amaretto. Leg op de bodem van de schaal 5 lange vingers en giet iets meer dan de helft van de espresso over de lange vingers. Klopt met een mixer de slagroom stijf met de poedersuiker en een eetlepel amaretto, doe hierbij de mascarpone en klop nog even. Giet de helft van het mengsel in de schaal over de lange vingers. Giet de overige espresso in een ander schaaltje en doop daar met één kant de lange vingers in. Leg de lange vingers met de koffiekant op het slagroom/mascarpone mengsel. Giet het overige mengsel over de lange vingers. Dek de schaal af met huishoudfolie en zet in de koelkast voor minimaal 3 uur, het liefst een hele nacht (langer kan ook). Voor je gaat serveren bestrooi je met behulp van een zeef de tiramisu met de cacao. Tip: Nuttig je tiramisu onder het genot van een kopje espresso en daarbij een glaasje amaretto, dan smaakt je dessert op z’n best.
Lees verder ...