Lieke is vrij van gluten en vrij van zorgen. En volledig biologisch zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen. Dat is dubbel onbezorgd genieten. Deel je vrijheid op www.liekeisvrij.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Glutenvrije havermuesli snackballetjes

Hoofdingrediënt

Havermuesli

Ingrediënten

200 gram Lieke is vrij Crunchy Havermuesli 150 gram grof gehakte notenmix 125 gram dadels (zonder pit) 3 theelepels water of amandeldrink 50 ml notenpasta (amandelpasta, ongezoete pindakaas, gemengde notenpasta, etc)

Bereidingswijze

Knijp de crunchy havermuesli met de hand iets fijner. Zo kun je later makkelijker balletjes maken. Maal de noten, dadels, 3 theelepels water of amandeldrink en notenpasta in een keukenmachine of staafmixer fijn. Malen totdat het een plakkerig geheel is geworden. Rol het mengsel vervolgens samen met de crunchy havermuesli in snackballetjes en laat deze op een stuk bakpapier opstijven.


« naar overzicht recepten