Lieke is vrij van gluten en vrij van zorgen. En volledig biologisch zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen. Dat is dubbel onbezorgd genieten. Deel je vrijheid op www.liekeisvrij.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Granola reep

Hoofdingrediënt

Havermout of crunchy havermuesli

Ingrediënten

1 eetl honing 1 eetl rietsuiker 150 g havermout of crunchy havermuesli (Lieke is vrij) Optioneel: 125 g pecannoten ongezouten 100 g cashewnoten ongezouten 75 g walnoten ongezouten 50 g gemengd gedroogd fruit, zoals cranberry's, rozijnen, abrikozen en/of gojibessen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180°C. Verwarm ondertussen de honing en rietsuiker in een pan op laag vuur en roer goed door. Voeg de havermout toe en rooster het mengsel nog ca. 2 minuten al roerend in de pan. Voeg nu optioneel de noten en het gedroogde fruit toe. Doe het mengsel in een met bakpapier beklede bakvorm of cakeblik. Duw stevig aan, zodat het één grote plak wordt. Zet de bakvorm ca. 30 minuten in de voorverwarmde oven. Haal eruit en snijd in repen.


« naar overzicht recepten