Lieke is vrij van gluten en vrij van zorgen. En volledig biologisch zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen. Dat is dubbel onbezorgd genieten. Deel je vrijheid op www.liekeisvrij.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
 
Over Lieke
 

Wie is Lieke?

Lieke wil graag dat iedereen vrij kan genieten van lekkere en gezonde voeding. Zowel voor mensen met een glutenintolerantie als voor mensen zonder glutenintolerantie. Het te veel eten van producten waarin gluten houdende ingrediënten zijn verwerkt, kan leiden tot allerlei vervelende verschijnselen en ziektes. Maar ook de vele kunstmatig toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen die je in veel producten vindt, zijn alles behalve gezond. Daaraan wil Lieke niet meewerken. Lieke wil terug naar de basis, naar natuurlijke, (h)eerlijke producten. Daarom is Lieke volledig glutenvrij en biologisch.

 
Uniek
 

Glutenvrij én biologisch!

Lieke is uniek vanwege de combinatie van ingrediënten die zowel glutenvrij als biologisch zijn. Het gehele assortiment wordt bereid in fabrieken waarin geen andere gluten houdende producten geproduceerd worden. Doordat alle Lieke producten gemaakt zijn op basis van maïszetmeel is er ook gedacht aan de mensen die hinder ondervinden door het binnenkrijgen van tarwezetmeel.

Het assortiment is in nauwe samenwerking met voedingsspecialisten en consumenten met een glutenintolerantie ontwikkeld.