Lieke is vrij van gluten en vrij van zorgen. En volledig biologisch zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen. Dat is dubbel onbezorgd genieten. Deel je vrijheid op www.liekeisvrij.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief

                                  De kracht van Lieke samengevat in 5 punten:

 
#4
 

Betaalbaar

Glutenvrij én biologisch, wordt dat niet erg duur? Ondanks het gebruik van maïszetmeel en volledig biologische ingrediënten heeft Lieke prijzen die gelijk zijn aan de producten die je gewend bent uit het glutenvrije schap. Het moet natuurlijk wel betaalbaar blijven.

 
#1
 

Vrij van gluten

Alle producten van Lieke zijn vrij van gluten en hebben een ppm-waarde die lager is dan 5. Hiermee zijn ze geschikt voor vrijwel alle mensen met een glutenintolerantie. Daarnaast is het gehele assortiment bereid op basis van maïszetmeel in plaats van tarwezetmeel. Dat alle producten 100% veilig zijn voor personen met een glutenintolerantie is te zien aan het officiële logo op de verpakking. Dit logo is verstrekt na keuring van de producten door de Nederlandse Coeliakie Vereniging.

 
#3
 

Lekker & smaakvol

Alle Lieke producten zijn uitvoerig getest door een smaakpanel van consumenten en winkeliers. Mensen met en zonder een glutenintolerantie. Zo zijn we zeker dat alle producten voldoen aan onze kwaliteitstesten.

 
#2
 

Groot assortiment

Lieke biedt consumenten de keuze uit een grote hoeveelheid producten. Van brood tot gebak en van pasta's tot ontbijtgranen, zodat iedereen onbezorgd kan genieten.

 
#5
 

én... Biologisch

Het onderscheidende punt van Lieke: biologisch! Dat betekent geen toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen, geen kunstmatige E-nummers en geen chemische stoffen. Lieke is bereid met biologische bestanddelen, waardoor je verzekerd bent van gezonde en smaakvolle voeding.