Lieke is vrij van gluten en vrij van zorgen. En volledig biologisch zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen. Dat is dubbel onbezorgd genieten. Deel je vrijheid op www.liekeisvrij.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Quinoa zoete pannenkoekjes

Ingrediënten

100 gr. Quinoameel 1 ei 250 ml. melk 1 tl. vanillesuiker 1 mespuntje zout 1 appel 1 handje rozijnen Kaneel Honing Munt

Bereidingswijze

Meng het Quinoameel met het eitje, de melk, vanillesuiker en het zout en klop het geheel tot een mooi glad beslag. Snijd een appel in kleine blokjes. Verwarm olijfolie in de pan totdat de pan begint te ‘walmen’. Leg wat rozijntjes en appelblokjes in hoopjes in de pan, schep daar het beslag op en bak de pannenkoekjes aan beide kanten mooi goudbruin. Serveer de pannenkoekjes eventueel met wat frisse koude appelblokjes, honing en kaneel. Garneer de pannenkoekjes met een takje verse munt.

Tip: Je kunt natuurlijk afwisselen naar smaak met verschillende ingrediënten en toppings.


« naar overzicht recepten