Lieke is vrij van gluten en vrij van zorgen. En volledig biologisch zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen. Dat is dubbel onbezorgd genieten. Deel je vrijheid op www.liekeisvrij.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Glutenvrij genieten!

Hallo allemaal,

Hier een update vanuit Los Angeles! Ik ben afgelopen maand op tour geweest langs de oostkust met een talentvolle singer-songwriter genaamd Kim Richey.  Dit was een hele toffe ervaring, waarin we veel steden hebben ontdekt, prachtige landschappen hebben gezien en geweldige mensen ontmoet.

Een van mijn favoriete plaatsen was Cambridge, een stad naast Boston, waar met Harvard een van de grootste universiteiten van Amerika ligt. Het is een bruisend stadje met super gezellige eettentjes en een legendarische folkclub genaamd “Club Passim” waar artiesten als Joan Baez en Bonnie Raitt in eind jaren 60 hebben gespeeld.

Naast deze legendarisch namen hebben wij er ook gespeeld en wat was dat een geweldige ervaring! Ik werd verrast toen ik merkte dat “Club Passim” ook een heerlijke menukaart heeft. Op deze menukaart stonden heerlijke veganistische gerechten en natuurlijk het glutenvrije menu. Nadat Kim en ik hadden gespeeld werd ik dan ook verblijd met een heerlijke glutenvrije curry!

Voor deze tour dacht ik dat glutenvrij vooral in de grote steden van Amerika was doorgedrongen. Echter blijkt dat er ook in de kleine plaatjes aandacht voor glutenvrij is. Ik heb namelijk nergens moeite gehad met het vinden van glutenvrij eten en iedereen blijkt er vanaf te weten. Handig!

Inmiddels ben ik nu alweer twee weken terug in Los Angeles en we zijn druk in de voorbereidingen om weer de studio in te gaan, altijd weer spannend..! We zijn bijvoorbeeld bezig met de pre-productie in de Gibson showroom in Beverly Hills en ik ben helemaal verliefd geworden op een banjo die daar staat. Ik was al aan het oefenen en ja, hij gaat mee de studio in! Volgende maand ga ik een aantal shows doen in Nederland, op mijn website staan alle data. Ik ben ook aanwezig op het EkoTown festival in Amsterdam, het biologische lifestyle festival! Ik speel 21 juni om 14:00u, zie ik jullie daar?

Tot gauw! Liefs, Stevie Ann


« naar overzicht columns