Lieke is vrij van gluten en vrij van zorgen. En volledig biologisch zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen. Dat is dubbel onbezorgd genieten. Deel je vrijheid op www.liekeisvrij.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Glutenvrije pastasalade met verse kruiden

Hoofdingrediënt

Pasta

Ingrediënten

150 tot 200 gram pasta 1 courgette 1 aubergine 1 paprika eventueel: een halve avocado verse munt koriander basilicum en eventuele andere verse kruiden naar smaak 1 halve citroen teentje knoflook peper

Bereidingswijze

Snijd de groenten in plakjes en reepjes en leg op de grillpan. Let op: behalve de avocado! Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de gegrilde groente en de avocado nu in kleinere stukjes en pers hier een teentje knoflook boven uit. Roer goed door. Voeg vervolgens, in een grote schaal, de pasta, het citroensap, de peper (naar smaak) en de verse kruiden (versnipperd) toe.


« naar overzicht recepten